Dragul meu (viitor) soț,

Când te-am întâlnit, viața mea era un haos total. Mă și imaginam cum trebuia să avansez frumos în carieră pentru a oferi o viață mai bună celor 7 pisici.

Voiam doar să-ți spun că de când ai apărut în lumea mea, mă simt cea mai norocoasă femeie din univers. Datorită ție, acum cred în suflete pereche; pe vremuri eram convinsă că există doar în basme sau în telenovele.

Alături de ține viață e perfectă. Indiferent unde mă aflu, când îmi lipesc nasu’ de pieptul tău mă simt acasă.

De când sunt cu tine am învățat să apreciez și mai mult lucrurile simple. De când sunt cu tine mi se pare că lumea întreagă ne zâmbește. De când sunt cu tine pastele au mai mult parmezan iar înghețată are extra topping. Micile noastre discuții – uneori profunde alteori superficiale – stropite cu vin seara în bucătărie, mă fac să-mi treacă orice urmă de oboseală chiar și după o zi stresantă la birou.

Vreau să fim fericiți. Clipă de clipă. Să ne plimbăm serile hai-hui prin ploaie sub miros de tei, să ne facem planuri și să le împlinim. Indiferent de vârstă să continuăm să ne facem selfie-uri cu ursuleții de pluș pe care-i găsim în magazine. Să râdem mult. Să călătorim prin lumea largă. Să mă ții strâns de mână și să nu-mi dai drumul niciodată.

Să-mi faci copii frumoși. O fetiță blondă și creață care să aibă ochii mei și buzele tale. Nasul să fie tot al tău că al meu nu-mi place 🙂 . Și s-o învățam cât de bun și sănătos e broccoli și sucul de morcovi în timp ce eu voi mânca Kinder Bueno și Nutella pe ascuns.

Să te cert că fumezi prea mult pentru că-mi doresc să te am toată viața sănătos, iar tu să-mi faci observație când mă plimb în picioarele goale pe gresia rece din bucătărie. Să mă pupi seara când sunt somnoroasă și să mă alinți în diminețile când refuz să mă ridic de sub cearceaf.

Să-mi suporți toate cele 9 alarme care bâzâie la interval de 5 minute și pe care le ignor, culcându-mă la loc. Oricum, știi foarte bine că tot la ține mă smiorcăi atunci când realizez că urmează să întârzii – asta în timp ce nu reușesc să mă decid dacă mi se potrivește mai bine machiajul cu fard roz-somon-piersicuță sau auriu-căcăniu.

Să nu uiți, pentru a petrece mai mult timp împreună și (în special) pentru a nu-mi strica unghiuțele, trebuie NEAPĂRAT să avem o femeie care să ne facă curat (urâtă și bătrână, normal). Desigur că o să încerc și eu să păstrez curățenia. Dar să nu te superi totuși când o să zic că dau cu aspiratorul dar de fapt zgomotul se va auzi de la peria rotativă de păr. Promit că n-o să-mi iau rochițe noi din alocația copiilor.

Vor fi momente când tu o să mă trimiți după fructe iar eu să vin cu balsam de buze cu aromă de căpșuni, gel de dus cu mango și papaya și unt de corp cu miros de cocos. Și vin. Mult vin că e din struguri. Și strugurii sunt fructe. Sănătate la pahar!

Deși mi-aș dori ca viața întreagă să ne fie roz, îmi dau seamă că e posibil să avem și momente mai grele; cu toate astea simt că alături de tine pot înfrunta orice.

Tu îmi dai putere, tu îmi dai curaj, tu îmi aduci zâmbetul pe buze și îmi redai strălucirea din priviri.

Fără bani sau cu bani, singuri sau cu lume în jur, cel mai mult îmi doresc să fim sănătoși. Să îmbătrânim frumos, să ne țină Doamne Doamne mulți ani împreună și să ne iubim!
O viață!

Cu drag. De drag,

img_6057

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s