CAJU – Ciocolată. Apreciere. Joc și Uimire

Nouă oamenilor ne place să ne jucăm. Când eram mici ne jucăm cu păpușile/mașinuțele și pe calculator. Chiar o făceam cu drag, eram liniștiți și trăiam clipă.

Cu timpul am crescut și am devenit stresați, agitați, am pierdut din răbdare și am ajuns să facem totul mereu pe fugă fără să ne mai bucurăm de experiența în sine. Vizităm ceva, ne luăm o față fericită, facem o poză, îi punem un filtru, o postăm pe o rețea de socializare și trecem la următorul obiectiv.

Mâncăm nesănătos și pe fugă, nu mai acordăm timp persoanelor dragi, nu mai îmbrățișăm suficient și cu timpul nici nu ne mai recunoaștem în oglindă.

Cum ar fi dacă într-o zi fără vreo semnificație anume am da un telefon unui părinte sau cuiva drag și am fi acolo pentru el? Chiar dacă nu are nevoie de nimic. Sau dacă am ajuta un bătrân să treacă strada și am ridica niște ambalaje de pe jos punându-le în coșul de gunoi? Sau poate dacă nu am mai înjura la volan? După cum putem observa traficului nu îi pasă că suntem noi irascibili și grăbiți.

Plimbă-te prin ploaie fără umbrelă, fă un om de zăpada atunci când ninge, savurează un vin cu prietenii, plimbă-te cu mașina spre nicăieri cu muzică dată tare, dansează mai des, zâmbește universului, fii recunoscător pentru ceea ce ai trăiește totul intens. Oferă perfecțiune celor din jur fără să aștepți nimic în schimb.

Du-ți iubită la restaurant și lăsați-va cuprinși de aromele incredibile ale celor mai rafinate mâncăruri realizate cu măiestrie de către un mare chef, ia-o în brațe, pune-i în păr floarea preferata și oferă-i cel mai bun desert. Pentru că merită! Pentru că e specială!

Iubirea e dulce, iubirea e ca ciocolata, e fină, elegantă, rafinată dar și nebună cu o infuzie de trăiri și simțiri. Lăsați-va cuprinși de răsfăț, apreciați momentul prezent și surprindeți-va plăcut! Împărțiți momente speciale, visuri și pasiuni.

Pentru că lumea e plină de planuri și de strategii dar de emoții mai puțin.

Creați-le voi!

img_6057

 

food

 

photo: Fine Society, restaurant CAJU

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s