Povestile frumoase incep din inimă … din inimă roz

Roz inseamna sa te inconjori de oameni care te inspira si de la care ai ce invata..sa fii recunoscator si sa apreciezi ceea ce ai; sa te bucuri de orice, inclusiv de lucrurile marunte…si de soare si de ploaie, si de rasarit si de apus, si de zile senine sau de nori pufosi.

Rozul e despre sentimente dar si despre umor. Despre incredere si noi inceputuri; si energie pozitiva; multa! Despre acele momente cand nu trebuie sa iei viata prea in serios (oricum nu scapa nimeni viu din ea); despre asumare si lipsa de regrete! Cu cat mai putine drame si victimizari. Chiar si-atunci cand ti-e greu. Al naibii de greu.

Roz mai inseamna sa poti transforma o lacrima intr-un zambet. Si sa-i pastrazi pe cei ce-ti sunt dragi aproape. In viata sau in suflet.

Cand ai o inima roz nu ai resentimente; vezi ce e mai bun in ceilalti si in tot ce te inconjoara; si iubesti, visezi, ierti, crezi, incurajezi si-ti depasesti limitele.

Viata e roz nu pentru ca refuzi sa accepti gri-ul ci pentru ca in loc de umbre preferi sa vezi partea luminoasa; de fapt e ca la machiaj; unele prefera smokey eyes…eu te sfatuiesc sa alegi iluminatorul 🙂

„Roz” nu e doar despre culoare, ci despre emotie si stare de spirit. Despre vise, spuse sau nespuse, despre greseli, lectii invatate…si inimi deschise. Despre familie si prieteni, despre Dumnezeu si despre tine. Despre ingeri pazitori si suflete pereche. Despre bunatate, inocenta si creativitate. Despre a invata si a da mai departe. Despre schimbare in bine. Despre povesti cu lapte, ursi polari si oameni speciali…intalniti sau neintalniti…

Mai e despre minuni, magie si ochi sclipitori. Despre pasiune dar si liniste; despre spirit liber, feminitate si blandete. Despre imperfectiuni perfecte, zambete autentice si suflete calde.

Rozul e pur si simplu despre frumos…despre mine si despre tine!

Despre a fi un om mai bun…

aici…

si acum.

img_6057

3 comentarii la „Povestile frumoase incep din inimă … din inimă roz

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s