Femeia la 30 de ani strălucește

Femeia la 30 de ani straluceste, dar nu pentru ca e plina de paiete ca rochiile de naşă mare de la nunti, ci straluceste prin prezenta si prin zambet; prin feminitate si prin caldura pe care o emana. Straluceste prin felul in care priveste si prin felul in care te face sa te simti atunci cand esti in preajma ei.

Daca la 20 de ani era nebuna si se agita ca un Schweppes, visand rochite si vacante, la 30 deja e mai inteleapta, mai echilibrata, mai matura mai constienta de EA si de tot ce o inconjoara. Stie sa se bucure si de parfumul preferat dar si de mirosul florilor de tei, stie ca e frumoasa atat pe tocuri cat si desculta, coafata dar si cu parul ravasit, in rochie de seara dar si in tricoul lui.

Nu mai are nevoie de confirmari pentru ca isi cunoaste valoarea. La 30 de ani femeia se dezvolta intelectual dar nu-si neglizeaza nici aspectul exterior. Investeste in carti, in cursuri dar si intr-o lenjerie de dantela, o crema buna sau un masaj de relaxare. Ea pune accent mai mult pe calitate decat pe cantitate.

La 30 si ceva de ani femeia nu regreta nimic din ce a facut-o sa zambeasca. Nu se pierde pe ea doar pentru a fi pe placul celor din jur. Isi asuma defectele, ba chiar stie sa le transforme in calitati. Este independenta, isi plateste singura facturile, poate fi nevasta, iubita, fiica, mama, sora, prietena…e varsta la care poate fi ce vrea ea sa fie.

Ea spune ceea ce gandeste, face ceea ce simte si nu se multumeste cu jumatati de masura….crede in EA si in Dumnezeu…iubeste si SE iubeste… Si ea stie ca, adevarata varsta nu se numara in ani sau in riduri ci in momentele in care a rade, traieste intens si e fericita cu adevarat.

Daca ai parte de o astfel de femeie in viata ta iubeste-o mult ; daca nu caut-o; o vei recunoaste dintr-o mie, pentru ca EA straluceste nu prin machiajul sofisticat si glamour ci prin felul in care te priveste in ochi.

img_6057

 

photo: morsmordre.net

3 comentarii la „Femeia la 30 de ani strălucește

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s