Ascultă liniştea!

Alarma de dimineata, graba,claxoane, ochii pe ceas, tensiune, servici, facturi, cafea, uneori alcool, tigari si energizante, anxietate, smartphonuri, low battery, stres, retele sociale, mancat aiurea, oboseala, somn, repeat. Zi de zi, minim 5 zile pe saptamana, multe luni pe an, an de an. Pentru ce toate astea?

Oameni galagiosi care nu spun nimic, ganduri haotice, lucruri neterminate, prea mult accent pe ambalaj in loc de continut, vise de mult uitate si agitatie continua.

Toata lumea isi da cu parerea, toti sunt experti in orice, dau sfaturi nesolicitate, se cred cei mai destepti si stiu exact cum trebuie sa arate viata ta (chiar daca a lor e un dezastru).

Prea multe vorbe aruncate-n vant, prea multe masti ce ascund tristete, resemnare, lacrimi si dureri ambalate in haine la moda si acoperite de un zambet cu mult prea perfect. Prea mult exterior!

Prea multe ganduri neimpartasite de frica de a nu fi judecat si prea multa barfa si consum de energie pentru a fi placut de oameni cu care oricum nu rezonezi.

Prea mult tot pentru prea mult nimic!

Desprinde-te un pic din cotidian si asculta linistea!

Uite-te pe cer, cauta fluturii, pasarile, stelele, luna sau ingerii. Sau nu cauta nimic! Doar asculta! Si o sa te regasesti pe tine!

Iar data viitoare cand vei avea din nou tendinta sa vorbesti aiurea pur si simplu taci!

Pentru ca te-agiti ca un Pepsi chiar daca in sinea ta te crezi vin spumant. Iar cand explodeaza e groaznic de lipicios…si nici culoarea aia nu e chiar ceea ce trebuie.

Asculta linistea!

Sunt momente in viata in care cel mai tare vorbesti cand nu spui nimic…

img_6057

 

photo: penseesdamour.net

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s