Cap ou pas cap?

Unii oameni doar viseaza povesti iar altii le traiesc cu adevarat. Unii risca si pierd, altii risca si castiga. Iar altii abandoneaza din prima.

Viata e ca un joc. De poker sau de canasta! Sau de Monopoly! Sau de orice! Nimic nu-ti asigura castigul sau fericirea. Trebuie doar sa stii cum sa-ti joci cartile, indiferent cat de proaste sunt.

Niciodata nu-ti vei da seama cu adevarat unde se termina viata si unde incepe jocul pentru ca jocul face parte din viata iar visele cu realitatatea cel mai adesea se suprapun. Se creeaza confuzii si de multe ori ne trezim in jocul altcuiva, lasandu-ne propia viata la voia intamplarii.

Nu exista adversar, te lupti tu cu tine; varianta ta buna cu varianta ta proasta; inger cu demon, rai cu iad; lumina cu intuneric ; extaz cu agonie…

Nu exista mereu acelasi castigator: azi razi, maine plangi, poimaine nu ti se intampla nimic interesant iar peste o saptamana viata ta e data peste cap de nu mai stii nici cum te cheama. Se numeste adrenalina simturilor. Nu te plangeai tu ca nu vrei sa ai o viata plictisitoare?

Cand te joci cu focul e palpitant; iar daca te arzi ramai cu semne.

Si totusi, se spune ca la sfarsitul vietii cel mai mult vom regreta nu ceea ce am facut ci ceea ce ne-am fi dorit sa facem dar n-am avut suficient curaj. Iar atunci vom avea curaj dar din pacate nu vom mai avea timp.

Cele mai frumoase senzatii le ai atunci cand te simti viu…cand simti ca traiesti ca adevarat! Cand iti bate inima tare, ochii stralucesc si stii ca daca in acel moment s-ar termina lumea ai avea inca zambetul pe buze. Cu amintirile astea vei ramane.

Scuze vei gasi mereu dar ar fi frumos ca intrebarea „cum ar fi fost daca?” sa nu te urmareasca pentru tot restul zilelor.

Unii vor confort, liniste si stabilitate, altii vor nebunie si senzatii intense. Indiferent ce alegi trebuie sa fie din toata inima.

Ratiunea e buna dar nu te face fericit iar inima…urmeaz-o mereu! EA nu minte niciodata!

Cap ou pas cap?

img_6057

 

photo credit: dailymotion.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s