Nu vreau flori! Vreau sa fiu floare din inima ta!

Nuuu, nu vreau flori in vaza!

Vreau primavara in suflet, vreau flori in camp si eu printre ele…nu vreau 101 trandafiri primiti prin curier si nici un munte de flori in mesajele de pe facebook… nu vreau flori cu fundita, cu panglici colorate aranjate dupa ultima tendinta ikebana…eu vreau flori in par; puse de tine; asa stangaci, cu frica de a nu-mi strica buclele rebele.

Vreau sa fiu floarea ta, vreau sa fiu vara ta, vreau sa fiu raza ta de soare. vreau sa-mi zambesti si sa-mi spui ca pentru tine sunt cea mai frumoasa….sau sa nu-mi spui nimic…e suficient sa simt cand ma privesti in ochi.

Sa nu-mi rupi petalele ca o sa ma doara; stiu ca par puternica dar nu sunt…o sa ma ofilesc si o sa mor…incet dar sigur. Vreau sa fiu o floare! Dar nu orice fel de floare!

Vreau sa fiu o floare pentru tine! Sa ma iubesti, sa ma ocrotesti, sa-mi luminezi zilele si noptile iar eu sa ma transform in fericirea ta.

Florile cele mai frumoase le descoperi pe camp si-n suvitele de par… iar pe cele mai rare nu le gasesti la florarie ci in inima…acolo e raiul lor.

Vreau sa fiu floare din inima ta!

13153340_10154076387886788_606287426_n

pohoto credit: weheartit

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s